+31643088110 info@mediconboard.com

Coaching van CEO’s en Executives:

Geconfronteerd met de concurrentie, de aandeelhouders, werknemers en hun eigen belangen, is de CEO een vooraanstaand leider. Een persoon die alleen staat te midden van een complexiteit van uitdagingen. De voortdurende evolutie van uw omgeving, maar ook het gewicht van de te maken beslissingen, als wel de confrontatie die u hierbij met uzelf heeft omdat u gedwongen bent om op alle fronten tegelijkertijd te moeten inspelen, zijn slechts enkele van de terugkerende elementen die bij uw functie als CEO én excellent leider hoort.

Om toch een krachtige positie in te kunnen blijven nemen, zult in staat moeten zijn om met de uitdaging van deze aanhoudende dynamiek om te kunnen gaan. Één van de belangrijkste aspecten hierbij is om steeds maar weer impact te kunnen maken of momentum te generen. CEO’s leven in een klimaat van permanente urgentie waarin ze steeds weer in staat moeten zijn om op allerlei noodzakelijke veranderingen in te kunnen spelen en iedere keer duidelijke positie in moeten nemen. De noodzaak hierbij om te leren uw prioriteiten goed te beheren, maar ook het sublieme positie in kunnen nemen en uw gedachtengoed te kennen en over te brengen, vraagt al met al veel van u.

Van een topleider wordt immers gevraagd een échte leider op elk moment van de dag te zijn. Één die inzicht heeft op zowel korte termijn zaken als wel in staat is richting te geven aan de lange termijn belangen en een sterke visie te hebben zodat er dan ook iedere keer weer een momentum geinitiëerd kan worden waarbij iedereen de vruchten ervan plukt.

Kortom, er wordt veel van u als CEO en exellent leider gevraagd, wat maakt dat CEO coaching een zeer exclusief en hooggespecialiseerde tak van sport is.

 

“Wanneer al deze routes samen komen vindt er substantiële waardevermeerdering plaats van u als professional en als mens. U weet wie u bent en waar u naar toe moet. U leert hoe u maximale impact kunt maken en anderen te inspireren en motiveren. En daarmee is uw werk en leven full cirkel gekomen.”

Chetanya de Wit

Business Strateeg, Conscious Mind kft.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik leer u hoe u uw positie als leider en als CEO optimaal kunt beheren.

Ik help u met het creëren, uitwerken, en implementeren van uw korte en lange termijn business strategieën.

Het geef u ondersteuning bij het betekenisvol leren overbrengen van uw strategische visie waardoor u ook die maximale impact en outcome kunt gaan realiseren.

Ik zal inzichtelijk maken hoe input en output in één lijn gezet kunnen worden en u daardoor in staat zult zijn uw uitkomst te kunnen voorspellen.

Ik help u uw intenties te perfectioneren en een leider van uw ‘eigen gekozen uitkomst’ te worden.

U kunt hierbij gebruik maken van mijn strategische en visionaire capaciteiten die ervoor zullen zorgen dat u net een streepje voor heeft op de concurrentie.